Polițiștii au depistat și reținut un bărbat din comuna Răcăciuni care i-ar fi adus amenințări fostei concubine, ar fi pătruns în curtea locuinței acesteia și ar fi distrus mai multe geamuri ale imobilului.

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au efectuat o descindere imobiliară la locuința unui bărbat de 40 de ani, din comuna Răcăciuni, care se sutrăgea cercetărilor în două dosare penale întocmite de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că la datele de 17 și 23 ianuarie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, pe care ar fi amenințat-o, ar fi pătruns în curtea imobilului și ar fi distrus mai multe geamuri ale imobilului.

PUBLICITATE

Față de bărbatul de 40 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacau cu propunerea de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ