Ziua de 1 Decembrie are profunde semnificatii in inimile milioanelor de români, fiind totodata un prilej de bucurii si de reintâlnire pentru totii fiii acestei natii.

Visul de veacuri al românilor de pretutindeni s-a pecetluit in cetatea luminii si gloriei, strigând laolalta toate victoriile si infrângerile, toata durerea si bucuria. Alba Iulia a fost, este si va fi capitala de suflet a tuturor românilor, un oras incarcat de istorie, care a reprezentat de-a lungul timpului un simbol al luptei pentru unificare, pentru pastrarea libertatii si a identitattii neamului românesc.

Pentru a marca acest important eveniment al istoriei noastre, Ansamblul Folcloric Profesionist „Busuiocul” invita bacauanii, luni, 30 noiembrie, ora 15.00, la spectacolul „A sosit ziua dreptatii”, care va avea loc la Filarmonica „Mihail Jora” Bacau – sala Ateneu.

PUBLICITATE

Prezentatori vor fi actorii Daniela Vrânceanu si Bogdan Matei, conducerea muzicala este asigurata de Costel Babasa, regia artistica si coregrafia, de Petre Vlase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ