Sarah Turner din Birmingham a slăbit 54 de kilograme după ce a încetat să mai bea Coca-Cola.

Englezoaica a povestit cotidianului The Mirror că obișnuia să consume aproximativ 4 litri din această băutură carbogazoasă în fiecare zi, relatează 20minutes.fr.

Sarah Turner a pierdut în greutate de la 111 kilograme, în perioada când consuma Coca-Cola, la 57 kilograme, cât cântărește în prezent, menționând totodată că diferența în ce privește mărimea hainelor sale este de opt măsuri.

PUBLICITATE

‘Eram complet dependentă de Cola. Puteam să beau toată ziua fără să mă gândesc la efectele asupra corpului’, a declarat jurnaliștilor de la tabloidul britanic, preluat de 20minutes.fr. ‘Eram obosită și lipsită de energie toată ziua, iar acum pot ieși cu copiii și să alerg cu ei în parc’, adaugă femeia, mamă a trei copii.

‘Când am încetat să mai beau Coca, viața mi s-a schimbat complet și pot face acum o grămadă de lucruri’, a adăugat Sarah Turner.

‘Toate produsele noastre pot fi consumate în cadrul unei alimentații echilibrate și a unui mod de viață sănătos’, a afirmat un purtător de cuvânt britanic al mărcii Coca-Cola.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ