Un bărbat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Bacău afirmând că nu a fost implicat în niciun eveniment rutier și nu cunoaște împrejurările în care autoturismul său a suferit avarii. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru fals în declarații după ce au stabilit că acesta ar fi fost implicat de fapt într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, un bărbat de 39 de ani, din Bacău s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bacău-Biroul Rutier şi a declarat că în aceeași dimineaţă, în jurul orei 09:00, a observat că autoturismul proprietate personală era avariat, precizând că nu cunoaşte împrejurările în care s-a produs avaria şi că nu a fost implicat în accident soldat cu victime sau pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că în seara zilei de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, în timp ce bărbatul de 39 de ani conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din Bacău, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ