A ramas fara telefon mobil in cabinetul medical

0

Polițiștii au depistat o tânără de 18 ani din Moinești, care profitând de neatenția unei persoane i-a sustras acesteia un telefon în valoare de 1500 de lei.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din Comănești au fost sesizați de o localnică de 44 de ani despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil in timp ce se afla într-un cabinet medical din cadrul Spitalului Orașului Comanesti.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la faţa locului și în urma cercetărilor efectuate au stabilit că la aceeași dată, persoana vătămată şi-a lăsat poşeta în anticamera cabinetului medical, situație de care a profitat o persoană necunoscută, care i-a sustras din geantă un telefon mobil în valoare de 1.500 lei .

PUBLICITATE

În urma investigațiilor desfășurate polițiștii au depistat o tânără de 18 ani, din Moinești, asupra căreia a fost găsit telefonul sustras.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de furt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ