Un tânăr de 24 de ani din Bacău a fost depistat la data de 19 iunie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexei Tolstoi, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificatia semnalelor acustice și luminoase, semibarierele fiind in curs de coborâre.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 765 de lei și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Acolo este o mare problema, cand vii de str.Garofitei ,si faci stanga peste calea ferata,nu vezi semnalele luminoase decat in monentul in care te-ai angajat in traversarea caii ferate ,si de multe ori ,datorita aglomeratiei,este prea tarziu,chiar daca bariera nu coboara,iar tov. politai stau la panda.

LĂSAȚI UN MESAJ