La data de 19iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din Stațiunea Tg. Ocna au fost sesizați despre faptul că la data de 17 iulie a.c., persoane necunoscute au sustras o bicicletă, aparținând unui minor de 14 ani, care fusese lăsată neasigurată în curtea unei piscine din localitate.

In urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că minorul a mers in ziua de 17.07.2016 cu un grup de prieteni la o piscina din localitate, fiecare cu bicicletele.

Toți si-au așezat bicicletele în curtea piscinei, lângă un gard, fără a le asigura, iar la plecare minorul de 14 ani a constatat lipsa bicicletei sale, în valoare de aproximativ 400 de lei.

PUBLICITATE

Polițiștii au stabilit, în urma investigațiilor, că bicicleta ar fi fost sustrasă de un bărbat de 47 de ani din localitate.

Cercetările continuă în vederea recuperării bunului sustras.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ