Poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi la data de 25 iunie a.c. despre faptul că la unitatea medicală din localitate s-a prezentat un bărbat de 41 de ani, care afirma că a fost victim unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat de 56 de ani, din comuna Livezi, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal Bălăneasa spre D.N.11, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un pom aflat în partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier, pasagerul de 41 de ani din autoturism a suferit leziuni şi s-a deplasat la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale fără a necesita internare.

După producerea accidentului bărbatul de 56 de ani a părăsit locul evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiei.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ