Cea de-a patra editie Trofeului Elisa la tenis, programata in week-end-ul trecut pe terenurile Bazei SCM Bacau a inclus si intrecerile categoriei 14 ani, din Circuitul National FRT.

Conform tabloului de inscrieri, categoria 14 ani si-a taiat partea leului nu doar in privinta numarului de puncte puse in joc, ci si referitor la numarul de participanti: peste 20. In total, insa, competetia a adunat peste o suta de participanti, o cifra buna in conditiile crizei de azi, dupa cum a apreciat antrenorul coordonator al SCM Bacau, Mihai Ciuntea.

Trofeul Elisa 2013 se desfasoara in perioada 13-17 iulie si are in program, pe lânga intrecerile de 14 ani, urmatoarele categoriii: 10, 12, 16, 18 ani si seniori, feminin si masculin.
Va prezentam evolutia competetiei pâna ieri, la ora inchiderii editiei, cu sportivii calificati dupa meciurile jucate, precum si meciurile pe care urmeaza sa le dispute in fazele superioare ale Trofeului Elisa.

PUBLICITATE

Categoria 10 ani masculin

In sferturile de finala s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Maxim-Dimitriu, Schipor-Onica, Onofrei-Dobos, Dancuta-Matei.

Categoria 10 ani feminim

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Niculoiu-Matei, Cobuz-Perju.

Categoria 12 ani masculin.

In sferturile de finala s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Olaru-David Mihail; Scurtu-Nanu Dan; Munteanu-Manole; Marincuta-Nita Catalin.

Categoria 12 ani feminin

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Lazar-Amihalac; Farima – Botez.

Categoria 14 ani masculin (FRT)

In sferturile de finala s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Gima-Chitic; Mandocesc-Oprisor; Adochitei-Berdila; Bancila-Andreescu.

Categoria 14 ani feminin (FRT)

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Prisacari-Crivei; Onita-Babata.

Categoria 16 ani masculin

In sferturi de finala s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Butnaru-Draghici; Cosma – Sorodoc / Dragan; Serban / Chirila – Casunean; Serbanescu / Rusu – Baciu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ