În ziua de 22.12.2015, în jurul orei 18.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe strada Războieni din municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au sesizat comiterea unei tâlhării .

Autorul , Gheorghe I. de 39 de ani din localitatea Filipeşti, judeţul Bacău , a smuls geanta unei femei de 55 de ani , încercând să fugă.

După interceptarea acestuia, jandarmii l-au condus pe făptuitor la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru continuarea cercetărilor ; pe numele autorului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

PUBLICITATE

Geanta şi obiectele din interiorul acesteia (în valoare de aproximativ 500 de lei) au fost restituite persoanei vătămate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ