Poliția munipiului Bacău a fost sesizată la data de 24.05.2015, orele 05:40, de către un agent de pază de la un colegiu din Bacău, despre despre faptul că a retinut o persoană de sex masculin care a încercat să sustragă bunuri din incinta liceului.

În baza celor sesizate la faţa locului la fața locului s-a deplasat un echipajul auto care a identificat făptuitorul ca fiind un bărbat de 43 ani, din Bacau, fără ocupatie, cunoscut cu antecedente penale.

Din primele verificări s-a stabilit că suspectul, prin escaladarea gardului împrejmuitor,a pătruns în curtea liceului si prin fortarea usii care face accesul în corpul A, acesta a pătruns în interior, a urcat până la et. I, moment în care a fost surprins de către agentul de pază si pentru a-si asigura fuga, a sărit pe un geam în curte, unde a fost imobilizat de acesta.

PUBLICITATE

Întrucât suspectul acuza dureri acute la piciorul drept de la saritură, a fost transportat cu Ambulanta la Sectia U.P.U. din cadrul Spitalului Jud. Bacau pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, faptă prev şi ped.de art. 32, rap. la art.228-229 C.P.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ