21 iunie 2024
SportA început Turul Colinelor 2024

A început Turul Colinelor 2024

Turul Colinelor, evenimentul emblematic al zonei, și-a deschis porțile pentru ediția din 2024, iar Jandarmeria Bacău este prezentă în forță pentru a asigura un mediu sigur și pașnic pe parcursul desfășurării acestuia.

Cu o estimare a participării a peste 250 de concurenți și un public numeros, jandarmii băcăuani au luat măsuri pentru a monitoriza activitatea pe întreg traseul competiției, de la punctele de plecare și până la cele de sosire. Principala lor preocupare este ca evenimentul sportiv să se desfășoare fără incidente și în condiții optime de siguranță.Ei recomandă participanților să respecte cu strictețe indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, evitând implicarea în orice fel de incidente care ar putea perturba ordinea și liniștea publică. De asemenea, jandarmii sfătuiesc cetățenii prezenți să își supravegheze atent copiii pentru a evita pierderile în mulțime și să respecte cu rigurozitate zonele desemnate pentru public.

În caz de nevoie, participanții și spectatori sunt încurajați să se adreseze direct forțelor de ordine sau să sune numărul unic de urgență 112, pentru a beneficia de asistență promptă și eficientă.

Maiorul Marius Caleap, reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Bacău, va face și în acest an parte din competiție, având drept scop promovarea unui stil de viață sănătos prin implicarea în activități sportive. Cu sprijinul familiei și colegilor săi din jandarmerie, Marius își propune să parcurgă traseul cu determinare și tenacitate.

Turul Colinelor continuă să fie un eveniment de amploare în comunitatea băcăuană, iar prezența jandarmilor asigură că acesta se va desfășura într-un cadru sigur și plin de entuziasm pentru toți participanții și spectactorii.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img