Inca de la primele ore ale diminetii, zona din fata hotelului Decebal din centrul Bacaului a fost ocupata de participantii la ce-a de-a VI-a editie a Streetball Challenge, eveniment organizat de Asociatia STEP Romania, cu sprijinul Consiliului Local Bacau.

Astazi s-au derulat primele confrontari in calificari, iar de la ora 18.30 a inceput concursul de Slam Dunk.

Prezenti in acest week-end in Bacau, participantii la ID Fest au primit invitatia de a participa in aceasta seara, in calitate de spectatori, la spectacolul concurs de Slam Dunk.

PUBLICITATE

“Este un week-end cu foarte multi tineri in centru orasului, ceea ce ma bucura foarte mult, si vreau ca pe viitor, Bacaul sa fie mereu plin de tineri”, a declarat Gabi Postolache, presedintele Asociatiei STEP Romania Bacau si organizatorul Streetball Challenge.

Prima zi a evenimentului se va incheia cu o petrecere la Clubul TNT, iar maine vor fi reluate confruntarile.

[wonderplugin_gallery id=”629″]

La acest eveniment sunt inscrise 45 de echipe, insumand 200 de concurenti, si sunt programate intreceri dar si alte surprize impresionante pentru public.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ