Direcția de Impozite și Taxe Locale Bacău a fost luată cu asalt, astăzi, în prima zi de lucru cu publicul, a anului 2021. De la amenzi, la plata impozitelor pentru anul în curs, cu reducerea de 10%, acordată până la sfârșitul lunii martie. Se intră la ghișee, în ordinea numărul înscris pe bonul eliberat electronic, distribuit de angajații care se ocupă de pază și ordine.

Programul de lucru este între orele 8.00 – 16.30, pentru zilele de marți și joi. Miercuri 8.00 – 18.30; Vineri, 8.00 – 14.00.Reamintim că pentru achitarea acestor impozite și taxe locale mai sunt și alte modalităti de plată:

1) prin intermediul oficiilor poștale de pe raza municipiului, de luni până vineri, între orele 8.00 și 19.00, sau sâmbătă, de la 9.00 la 13.00.

2) plata cu ajutorul cardului bancar, metodă care poate fi utilizată la POS-ul instalat la sediul DITL Bacău din str. Vasile Alecsandri, cu precizarea că sunt acceptate atât carduri ce poartă marca Visa, Visa Electron, cât și cele MasterCard, Maestro.

3) achitarea taxelor și impozitelor direct în contul Primăriei Bacău, deschis la Trezoreria Bacău, folosind ordinul pe plată, prin banca unde contribuabilul (persoană juridică sau persoană fizică) are contul deschis.

4) cea mai indicată, dată fiind facilitatea pe care o prezintă, este plata obligațiilor fiscale locale prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro operat de Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE