– in aceasta competitie participa 114 elevi din 8 colegii si licee din tara care au sectii de coregrafie, respectiv Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Galati, Braila, Timis si Bacau

Bacaul este gazda Olimpiadei Nationale de Coregrafie, eveniment care a debutat luni, de la ora 11.00, pe scena Teatrului Municipal „Bacovia”. La festivitatea de deschidere, pe lânga elevi si profesori, au participat si reprezentanti ai institutiilor locale.

Competitiile au luat startul la ora 11.30, cu concursul de dans clasic pentru clasele VII-VIII, iar de la ora 16.00, pe scena de la Teatrul de Vara „Radu Beligan” s-a desfasurat concursul de dans contemporan pentru elevii de clasa a XI-a si a XII-a. Pentru marti, 7 aprilie, este programat pe scena Teatrului de Vara „Radu Beligan”, de la ora 10.30, concursul de dans clasic pentru elevii claselor a IX-a, de la ora 12.30, la aceeasi categorie vor concura elevii de a X-a, la ora 16.00 vor evolua concurentii din clasele a XI-a, iar cei din clasele a XII-a vor ocupa scena incepând cu ora 18.00. Ziua de miercuri este rezervata Galei Laureatilor, de la ora 10.00 si festivitatilor de premiere. de la ora 11.00, tot la Teatrul de Vara.

PUBLICITATE

„Deschidem saptamâna activitatilor «Scoala altfel» prin desfasurarea Olimpiadei Nationale de Coregrafie la Bacau. Este o onoare si, in acelasi timp, un eveniment pentru ceea ce inseamna cultura bacauana, având in vedere ca publicul bacauan este invitat sa participe la aceste spectacole.

In alta ordine de idei, este un eveniment pentru ca sarbatorim 25 de ani de activitate a sectiei de coregrafie din Bacau, prin urmare avem toate motivele de bucurie pentru ca este o sarbatoare deplina”, a declarat in deschidere prof. Marinela Potirniche, inspector scolar arte din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ