Primaria Bacau a finalizat procedura de selectie a unei firme care sa recompartimenteze si sa amenajeze sediul din strada Vasile Alecsandri care va servi drept Directia de Impozite si Taxe Locale.

In urma licitatiei, constructorul selectat este Capital Invest Moinesti, iar pretul contractului este semnificativ, de 410 mii lei fara TVA.

Ordinul de incepere a lucrarilor s-a dat pe 12 septembrie si potrivit contractului termenul maxim de executie este 45 de zile, dar conducerea serviciului a cerut inca de la inceput ca acesta sa fie scurtat cât de mult, pentru a incepe mutarea.

PUBLICITATE

Intre timp, plata chiriei curge, ultima factura de 36.000 de lei fiind achitata catre Elisa pe 19 septembrie.

Dupa cum relatam intr-un articol anterior, primaria plateste chirie pentru un spatiu pe care nu l-a folosit nici o zi, inca din mai 2016, de la momentul la care a fost preluat spatiul. Desi era mai mult decât urgenta mutarea, avizarea a durat foarte mult, dupa care selectarea unei firme pentru acest contract substantial de modernizare.

Obligatia proprietarului cladirii, potrivit contractului, a fost doar de a amenaja o toaleta pentru persoanele cu handicap. Restul recompartimentarilor a cazut in sarcina si cheltuiala primariei. Ramâne de vazut daca si constructorul se va tine de calendar si va incheia la timp lucrarile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. avantajos contract a mai incheiat primaria…..nici ca se putea mai bine. cit despre renovari , constructor este nimeni altul decit radu lazar de la societatea contact, un apropiat si sustinator al primarului necula si al psd…..asadar au inceput in primarie marile schimbari promise…..de constructori ,bineinteles..

  2. S-a gandit cineva la imbulzeala ce va fi pe str. V. Alecsandri? Sunt cateva institutii care se gasesc pe acesta stada. Dimineata este un adevarat calvar sa ajungi la servici sau la scoala; ce se va intampla cand vor mai fi si cei de la impozite si taxe, pe unde ne vom parca masinile ca sa nu blocam niste nenorocite de stradute si asa supraaglomerate?

  3. Da’ nu putea să o ducă la centrul de afaceri primăria asta ca să nu mai plătim chirii și să vorbească la transport public să pună un autobuz la 20 de minute?! Parcări erau acolo, autobuzul din 4 stații ajungea în parcul Trandafirilor, nu mai creea aglomerație pe o stradă deja cu sens unic și 4 școli plus că spațiile erau mult mai ușor de compartimentat, clădirea aia fiind proiectată în scop industrial. Banii noștri aruncați pe geam….

LĂSAȚI UN MESAJ