Hramul Bacaului a debutat anul acesta vineri, 24 iunie si, ca de obicei, ii celebreaza, cel putin cu numele, pe Sfintii Petru si Pavel, patronii orasului Bacaul. Manifestarile vor dura mai mult de o saptamâna, pâna duminica, 3 iulie si vor include diverse concerte, târg de traditii si nelipsitele gratare sau dozatoare de bere.

Vineri, pe scena festivalului vor urca DJ Cip Events, Ansamblurile folclorice Zdrabuleanca (Cleja), Brâuletul (Filipeni), Hora Siretul (Saucesti), Formatia Florin Blaj, Lorena Muntenas, Ana Maria Lacatus.

Programul de sâmbata debuteaza cu un program folcloric sustinut de Maria Tataru, George Cojocarescu, Ansamblul folcloric “Plaiuri bacauane”, Vasilica Tataru, Stefania Patru. Capul de afis sunt Lorena si Anna Lesko.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”605″]

Duminica vor evolua Scoala Stelutelor, Scoala de Muzica, Ansamblul “Moinesteanca”, Roxana Caruntu, Grupul Hyperionii, Formatia “Chitaru Band”, Maria Salaru, Oltita Todârca si Nicu Chirita, Formatia Cristian Tanase, Margareta Clipa, Radu Ilie si Laura.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Asta ne mai lipsea, in rest sunt de toate! Iar o sa fie tambalau zi lumina, multa mizerie, galagie, circulatie infernala, fum, etc., etc., pentru ce??Sunt atatea lucruri de facut cu banii aia care n-ar trebui dati pe “paine si circ”! Asemenea manifestari, daca are cineva nevoie de ele, n-ar trebui organizate in centru orasului, care nu e pietonal, nu se preteaza pentru asa ceva. S-a gandit cineva la locatarii din centru care trebuie sa suporte chestia asta timp de o saptamana, nu pot dormi pana noaptea tarziu, merg a doua zi la servici, au copii, incep examenele, si au si ei dreptul la liniste in casa lor pentru care platesc taxe si impozite? De ce nu se fac chestii din astea langa stadion sau in alta parte unde nu incomodeaza pe nimeni?Cine are nevoie de asa ceva se poate duce acolo!

  2. Domnule Ghita -contra, dacă analizați targurile care au loc in mai toate orașele țării ocazionate de diferite evenimente, ati observa cat de vitregiți suntem, noi , cei care mai rămânem vara pe acasă. Nu zic, micii si berea ar putea sa fie serviti mai spre stadion, dar centrul ar putea sa fie închis, sa ne plimbam pe bulevard cu placere seara pe răcoare, sa fie întinse terase ca in minunatul Brașov si nu numai, dar nu, la noi se circula de parca ar trece centura prin centru. Domnule Primar, faceți ceva măcar in sezonul estival cu centrul orașului, căsuțe stradale care sa comercializeze lucruri de bun gust si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ