Parcarea de la Arena Mall gazduieste incepând de astazi si pâna duminica o noua editie a Auto Expo, un eveniment organizat de Cybernet Auto Center.

Vizitatorii pot admira nu mai putin de 33 de modele ale producatorului german Volkswagen, intre care Noul Volkswagen Tiguan: Design Award Car of 2016 si Noul Audi TT: best coupe of the year, prezente in premiera in Bacau.

Organizatorii au pregatit pentru bacauani o serie de surprize si au amenajat o zona speciala pentru doritorii de drive-test cu modelele prezente.

PUBLICITATE

Programul de vizitare si de drive test este de la ora 10.00 si pâna spre orele 18.00 sau 19.00, vineri si sâmbata, iar duminica pâna la ora 15.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ