La data de 02 august a.c., în jurul orei 22.00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe linie rutieră, polițiștii din comuna Sascut au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe u drum public din comună.

Conducătorul auto a ignorat semnalul de oprire și și-a continuat deplasarea, în scopul sustragerii de la control.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză pe o distanţă de aproximativ 3 km, după care conducătorul acestuia a pierdut contolul, a ieşit în decor şi a rămas împotmolit pe un teren agricol.

PUBLICITATE

La volanul autoturismului polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Sascut, care emana halenă alcoolică. Rezultatul testării sale alcoolscopice a indicat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul de 35 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ