La data de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din orașul Dărmănești au depistat, ca urmare a cercetărilor efectuate, un localnic de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că bărbatul în cauză ar fi sustras din zona Dărmănești semnalul prevestitor și pichetul de alimentare al instalației CED, care asigura comanda, controlul și condițiile de siguranță pentru activitatea de circulație și manevră în stația Valea Uzului, stație dezafectată în urma inchiderii unui operator economic.

Bunul sustras, în valoare de 12.365 de lei, a fost identificat urmând a fi predat pe bază de dovadă C.N.C.F. C.F.R. S.A. Bucureşti – Sucursala Regională – C.F. Galaţi .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ