La data de 22 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Scorțeni, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada 17-20 martie a.c., bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în comuna Strugari și ar fi sustras 6 stupi cu albine dintr-o stupină amplasată în punctul Islazul Ursului, într-o grădină.

Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani din comuna Strugari, la aproximativ 4500 de lei.

PUBLICITATE

Au fost recuperați 5 stupi din cei 6 sustrași și se continua cercetările în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. tot raul spre bine daca l-ar fi intepat=terapie in diverse afectiuni reumatismele; intreb mea este: cum mama ma-sii in unele cazuri se poate actiona,incadra juridic/recupera – furt calificat, auzi din Islazul Ursului…asa ceva…si in altele din acelea cu f(l)as-uri evidente, nu! …Regina unde era?!…era din “fier” si prea “vorbea”…hmm

LĂSAȚI UN MESAJ