Polițiștii din Dărmănești au fost sesizați la data de 13 iunie a.c. de către un bărbat de 65 de ani, din localitate, despre faptul că după ce a observat lipsa unui card bancar, pe care încasa lunar pensia, deplasându-se la unitatea bancară, a constat lipsa de pe card a sumei de 1200 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Dărmănești, care la data de 13 iunie a.c., a ridicat de la un bancomat din oraș, de pe cardul în cauză, fără acordul deținătorului, suma de 1200 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bătrânul a uitat cardul împreună cu un înscris, pe care era notat codul pin, într-o sacoșă cu alimente pe care i-a dat-o nepoatei sale în urmă cu o lună.

Tânărul, în calitate de concubin al acesteia, a reținut cardul și a așteptat data de 13 iunie pentru a încasa pensia bătrânului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ