Lucratorii Postului de Politie Vultureni, la data de 23.02.2016, orele 19:58, au fost sesizati prin SNUAU 112 de un bărbat de 39 ani din sat/com. Vultureni, jud. Bacau, cu privire la faptul ca i-a fost sustrasa o bicicleta, in valoare de 200 lei.

Din primele verificări s-a stabilit că partea vătămată a mers la o persoană din aceeași localitate, a intrat în curtea acesteia, lăsând bicicleta la poartă. Când a revenit, la scurt timp cu intentia de a pleca către casă a constatat lipsa bicicletei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit ca bicicleta a fost luată de un bărbat de 55 ani, din sat Bosia, com. Vultureni, jud. Bacau.

PUBLICITATE

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta si pedepsita de art. 228-229 alin.1 lit. b, urmând ca la finalizarea cercetarilor sa se dea solutie legala prin parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ