La data de 06 martie a.c., polițiștii din Sascut au fost sesizaţi de o localnică de 61 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute în noaptea de 05/06.03.2016 au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, de unde i-au sustras cinci găini şi un cocoş.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 45 deani, din aceeași comună ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și ar fi sustras cele 6 păsări de curte.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

PUBLICITATE

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întraga activitate infracțională a bărbatului de 45 de ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Mi-ati facut ziua frumoasa de-a dreptul…si de-a stangul! PREJUDICIUL A FOST RECUPERAT IN TOTALITATE ! Deci… se poate! Acu mai ramanane sa recuperati prejuciul creat prin dobandirea frauduloasa a celor 1500 averi-obiect de infiintare a ANAF-ului ca structura specializata, la propunerea premierului de atunci VVP. De dat yama in gaini, buticari, covrigari ,IMM-uri, florarese, papadii …denota ” totala lipsa de inspiratie!”

LĂSAȚI UN MESAJ