Polițiștii au depistat și reținut, la scurt timp de la sesizare, un bărbat din județul Vrancea, care a sustras 6900 de lei dintr-o locuință din comuna Găiceana. Banii sustrași au fost recuperați.

La data de 07 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din comuna Găiceana au fost sesizați despre fatul că din locuința unui localnic a fost sustrasă o sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat din comună a plecat de la domiciliu la lucru în câmp, iar in jurul orei 15.00 când a revenit acasă a observat că geamul ușii era spart, lucrurile din locuinţa erau răvăşite, și a constatat lipsa sumei de 6 900 lei.

PUBLICITATE

In urma investigatiilor efectuate, la scurtă vereme de la sesizare, polițiștii au depistat în localitatea Podu Turcului un bărbat de 40 de ani, din județul Vrancea, bănuit de comiterea faptei.

Asupra bănuitului a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost restituită persoanei vătămate.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ