La data de 22 martie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană au depistat și reținut un bărbat de 32 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, bărbatul în cauză, însoțit de o persoană necunoscută, ar fi spart geamul portierei dreapta față a unui autoturism parcat la intersecția străzilor Bradului cu strada Mioriței, de unde ar fi sustras o geantă tip borsetă aparținând unui bărbat de 27 ani, din comuna Stănișești, în care se afla suma de 1000 lei.

Polițiștii au reușit depistarea și reținerea bărbatului în cauză la scurt timp, iar în urma prezentării acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, s-a dispus reținerea pentru 30 de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ