2 decembrie 2023
ActualitateA funcționat rezerva de apă a Bacăului?

A funcționat rezerva de apă a Bacăului?

Primarul Lucian Stanciu Viziteu zice că da. Cel puțin așa a susținut într-o conferință de presă organizată luni, 11 septembrie, la sediul Primăriei, întâlnire la care a participat și Administratorul public Ciprian Piștea.

„Rezerva de apă a funcționat așa cum a fost proiectată, și a funcționat la capacitate maximă”, a susținut primarul încă din startul întâlnirii, după care a precizat că:

„Capacitatea Companiei de a produce apă din surse alternative Valea Uzului nu a funcționat așa cum trebuia și cum a tot fost lăudată stația de denmanganizare. Rezerva de apă, investiție făcute de Municipiul Bacău cu fonduri publice naționale, nu reprezintă un rezervor de apă care să aducă apă când nu este la Valea Uzului, ci este un sistem de conducte și pompe care transportă apă din alte surse în timpul unei avarii.”Cifrele și aspectele tehnice înregistrate în timpul avariei din weekend au fost prezentate de Ciprian Piștea.

Pentru o mai bună înțelegere a ce s-a întâmplat și cum au funcționat lucrurile, vă recomandăm să urmăriți ăntreaga conferință de presă ce poate fi vizionată pe contul de facebook Deșteptarea de Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri