Incepând de sâmbata, moinestenii au o piata noua, moderna, care are o suprafata de 754 de metri patrati si a costat 560.000 lei.

Inaugurarea a avut loc la ora 8,30, in prezenta primarilor din zona, a consilierilor locali, directorilor unor institutii publice si a câtorva sute de locuitori din Moinesti si comunele invecinate, viitori beneficiari ai acestei investitii.

piata-2

PUBLICITATE

Evenimentul a inceput cu taierea panglicii, misiune in care Viorel Ilie, primarul municipiului Moinesti, a fost ajutat de Gheorghe Iscu, primarul din Poduri, si Ionica Câda, primarul comunei Magiresti. A urmat slujba de sfintire a noii hale, oficiata de un sobor de preoti avându-l in frunte pe parintele Nelu Ciobanu, parohul Catedralei “Sf. Nicolae”.

“Important este ca am reusit sa realizam prima etapa a modernizarii pietei agro-alimentare. Spun prima etapa pentru ca, in 2014, urmeaza sa investim si in zona de sud, mai exact in spatiile comerciale, in caile de acces si parcare”, a declarat primarul Viorel Ilie.

Hala noua are 11 module comerciale si 40 de tarabe din fibra de sticla, nou-noute, si a fost finantata exclusiv din bugetul municipiului.

Dupa inaugurare, piata a fost multe ore sub “asediul” locuitorilor, care au venit valuri-valuri sa o vada. De realizarea acestei investitii nu se vor bucura doar moinestenii, ci toti producatorii de pe Valea Muntealui care, pâna acum, stateau in frig ca sa-si vânda cartofii, ouale sau casul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ