A fost demolată pensiunea „Old Town” de pe strada I.S. Sturza

10

O imagine mai puțin obișnuită a putut fi văzută, zilele acestea, pe strada Ioniță Sandu Sturza din Bacău, în apropierea instituțiilor Muncii.

Este vorba despre demolarea clădirii care a găzduit Pensiunea Old Town, o vilă impunătoare, cu două etaje și un aspect plăcut în ansamblul zonei.

Buldozerele au pus-o însă la pământ, cu mare atenție, inclusiv cu furtune cu apă care să nu lase praful să se răspândească.

PUBLICITATE

După cum am aflat de la lucrători și de la autorități, acolo ar urma să se ridice o nouă construcție, „mult mai frumoasă”, după cum au spus reprezentanții firmei, fără să dezvăluie însă ce funcțiune va avea aceasta, dat fiind că mai sunt de obținut avize dintre cele necesare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. stau in apropiere si nu imi venea sa cred cate materiale de constructie ar fi putut fi salvate si date ,donate catre cine ar vrea sa constuiasca o casa sau sa o renoveze

  2. Cine a daramat acea constructie sigur nu va face o casa P+1 acolo.
    Va dori sa faca o constructie din care sa-si recupereze si aceste costuri.
    Cred ca va aparea un mastodont de 7-10 etaje proiectat de arhitectul sef.
    Adevarul este ca zona se preteaza la asa ceva nefiind f aglomerata. Doar dimineata, la pranz si seara atat.
    Un oras fara viziune, lipsit de bu gust in materie de urbanism in care toti isi fac afacerile lor mizerabile fara nici o jena.

LĂSAȚI UN MESAJ