Serviciul Public Județean de Drumuri (SPJD) Bacău a activat Comitetul de deszăpezire încă de miercuri, 19 aprilie, și a intervenit imediat acolo unde au apărut probleme.

„Pe DJ 252, în pădurea Buhoci, la Răchițeaua, au fost copaci care s-au aplecat și s-au rupt crengi, dar am trimis un operator care taie crengile și curăță carosabilul, declară Lenuța Ardeleanu, directorul SPJD Bacău. Am trimis un autogreder și în zona Izvoru Berheciului-Colonești, unde se circula greu și erau mașini care nu erau echipate corespunzător. Mai avem utilaje în Buhuși-Runc, satul Buda din comuna Poduri și în Găiceana.”

Ing. Lenuța Ardeleanu arată că pe drumurile județene se circulă normal la această oră, nefiind probleme deosebite.

„Sunt probleme punctuale, pe care le rezolvăm imediat. Monitorizăm toate drumurile din județ și, acolo unde e cazul, acționăm cu rapiditate.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ