Primarul Romeo Stavarache a mai câstigat ceva timp in dosarul de luare de mita. Cu o cerere de recuzare a judecatorului, strategie folosita, anul trecut, fara succes, si de Costel Casuneanu, inculpat in acelasi dosar.

Ambii inculpati, prin aparatorii lor, au invocat aceleasi motive – afirmatii si formulari ale judecatorului din care ar rezulta o antepronuntare.

Nici Stavarache nu a reusit sa convinga, Tribunalul a respins cererea de recuzare, dar a reusit sa amâne dosarul pentru un termen din februarie, când judecatorul va stabili martorii ce urmeaza sa fie audiati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Ce standarduri ar trebui sa folosim in comentarii cand avem de-s face cu infractorul Stavarache care a vazut puscaria pe dinauntru. Adica noi cei care l-am ales n-avem voie sa-l atingem nici cu o floare pentru ca este gingas si s-ar putea feri de furat. Asenenea oameni care n-au pic de demnitate din ce cauza mai stau in asa o functie de importanta. Nu gasim noi in municipiul Bacau un proifesor,un doctor,un om capabil sa faca ceva pentru cetate?

  2. Acestia care fura si mint nu au rusine trebuie sa le spui zilnic sa plece,poate, o sa le fie rusine,legea ar trebui sa fie clara, ai furat ai plecat, vedeti cu ce uraj ies in lume fara rusine,mint alegatorii si fura si mai acuya comunistii, aceia au fost invatati sa nu fure,

LĂSAȚI UN MESAJ