Pe str. Calea Moldovei din mun. Bacau, la data de 26.05.2015 in jurul orelor 15:40, un tânăr de 33 ani, domiciliat in mun.Bacau, pasager într-un autoturism ce se afla oprit pe partea dreapta a străzii, a deschis portiera autoturismului, fara sa se asigure, moment in care un bărbat de 79 ani, domiciliat in com. Hemeius, care circula pe bicicleta, a intrat in portiera autoturismului.

In urma impactului dintre bicicleta si autoturism a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau unde in urma investigatiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul de „fractura clavicula stanga, fractura C9 stanga, traumatism cranio-cerebral minor”, ramanad internat la Sectia Ortopedie.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiuni de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 C.P.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ca pasionat al mersului pe bicicleta (fac anual in jur de 5-6000 Km) spun in cunostinta de cauza ca gestul cu deschisul portierei la apropierea unui biciclist se face intentionat in proportie de 90%. Lipsa de respect in trafic a celor cu volanul in mina este imensa….cit ai fi tu de corect pe parcursul a unui kilometru tot dai peste 1-2 ,,soferii,, ce te sicaneaza intr-o placere bolnava. Respectul in trafic tine de educatie, iar cu educatia facuta la fara frecventa este greu de luptat…..

LĂSAȚI UN MESAJ