Societatile comerciale si institutiile publice care au fost admise de Administratia Fondului de Mediu (AFM) in prima etapa de evaluare se pot adresa colectorilor autorizati pentru casarea autovehiculelor. Din cele 570 de dosare depuse, au fost acceptate 81.

Firmele respinse pot depune, pâna pe 31 august, un nou dosar, revizuit sau completat. Pentru firme si institutii, AFM a emis 3.000 de tichete valorice. Pe lânga prima de casare, exista sansa obtinerii unui eco-bonus de 500 de lei, cu conditia achizitionarii unui autovehicul electric.

Din judetul Bacau, au fost respinse dosarele depuse de un liceu tehnologic, o firma si un notar public si a fost acceptata o singura institutie: Agentia pentru Protectia Mediului (APM).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ