Mioara Iacob

Câteva sute de bacauani au ales sa petreaca seara de miercuri, 24 august, in Parcul Catedralei, acolo unde de la ora 19.30 a avut prima „sesiune” din stagiunea 2016 a „Concertelor pentru Suflet”, un proiect adus locuitorilor urbei noastre de catre Salonul de Piane.

Pentru aproximativ doua ceasuri, parcul din centrul orasului a fost invaluit de muzica buna, pusa in scena improvizata de elevii si absolventii Colegiului National de Arta „George Apostu” Bacau, de la „Palatul Copiilor”, de studenti si elevi ai altor scoli si tineri talentati.

Au fost si alte momente, pentru unii participanti inedite, cum ar fi prezenta Ursitoarelor, un spectacol pus in scena de actritele Teatrului Bacovia Florina Gazdaru si Daniela Vrînceanu, precum si reprezentatia «100% Cello Quartet», o formatie compusa din violoncelisti ai Filarmonicii „Mihail Jora” Bacau si ai Filarmonicii din Brasov.

PUBLICITATE

Reteta succesului unei seri perfecte a fost completata si de prezenta dansatorilor de tango argentinian de la Tango Social Club Bacau care au rapit publicului ropote de aplauze. Atmosfera a fost intregita de târgurile caritabile in care s-au expus produse hand-made, vânzari de carte si dvd-uri, sumele obtinute fiind donate sau folosite in cazuri sociale.

[wonderplugin_gallery id=”660″]

Mioara Iacob, organizatoarea acestor serate in Bacau a subliniat reusita acestui eveniment dintr-o serie mai larga din stagiunea 2016, asigurând-ne ca vor urma alte doua serate, una miercurea viitoare, in care dansul va fi „regele scenei”, precum si evenimentul din 7 septembrie, ultimul de anul acesta, in care bacauanii vor putea savura un concert al formatiei Memory.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ