Scaderea preturilor la autoturismele second hand i-a incurajat pe bacauani sa-si cumpere masina. Conform datelor furnizate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Bacau, in primele noua luni ale anului 2014 au fost emise 13.728 de certificate de inmatriculare.

In aceeasi perioada au fost efectuate 7.432 de radieri din evidenta acestui serviciu si au fost eliberate 13.105 autorizatii de circulatie provizorii. Persoanele interesate sa afle ce documente sunt necesare pentru inmatricularea sau radierea vehiculelor, pot face acest lucru accesând site-ul institutiei.

„O crestere semnificativa s-a inregistrat si la eliberarea de numere rosii, justificata si prin faptul ca detinatorii de autoturisme pot cere de trei ori eliberarea numerelor rosii pentru o masina. Acestea au valabilitate doar 30 de zile, iar odata expirate detinatorii de autoturisme sunt nevoiti sa-si inmatriculeze masinile.”
cms. sef Constantin Mihaescu, seful SPCRPCIV Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ