La data de 26 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din comuna Plopana aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa pe direcția Vaslui-Bacău, pe D.N. 2F din comună.

Conducătorul vehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor și a accelerat, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză pe o distanță de aproximativ 8 km, după care s-a reușit blocarea acestuia.

Conducătorul auto a coborât din vehicul și a încercat să fugă, situație în care a fost imobilizat și condus la sediul Postului de Poliție Plopana.

Polițiștii au stabilit că tânărul în cauză, de 24 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat, plăcuţe de înmatriculare montate pe vehicul aparținând altui autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ