18 mai 2024
ActualitateA apărut o nouă broșură turistică dedicată județului Bacău

A apărut o nouă broșură turistică dedicată județului Bacău

O interesantă ofertă turistică vine în întâmpinarea vizitatorilor județului Bacău și nu numai, o dată cu apariția unei noi broșuri de promovare realizată și editată de Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău (SPJPTCAS).

Intitulată ,,Destinații turistice în zona montană a județului Bacău”, broșura se constituie într-un instrument util și în același timp indispensabil pentru o mai bună cunoaștere a zonelor cu potențial turistic din județul Bacău, informează SPJPTCAS Bacău..

,,Ne-am străduit ca broșura să cuprindă într-o formă cât mai concisă toate informațiile mai relevante, astfel încât să se constituie într-un îndreptar turistic util, dinamic, prietenos. Am inserat informația istorică într-un text accesibil, care spune câte o poveste, valorificând legendele și oamenii locului, încărcătura culturală, dar și emoțională a fiecărei destinații prezentate.Asemeni obiectivelor din zona descrisă, broșura vorbește pe limba tuturor, indiferent de vârstă sau preocupări”, ne spun autorii și editorii acestei lucrări.

În cele 60 de pagini, prin secțiunile sale tematice, cuprinsul dezvăluie multiplele fațete ale uneia dintre cele mai frumoase și mai atractive zone turistice ale județului Bacău, orientate spre interesul turiștilor: Călătorie prin zona montană a județului Bacău, Gastronomie locală, Trasee turistice montane în județul Bacău, Info-utile.

Ca un instrument de orientare util, broșura conține o hartă a obiectivelor turistice, o hartă a traseelor montane din Munții Nemira (marcate și omologate), un tabel cu unitățile de cazare din zona montană, dar și o listă cu producătorii de produse tradiționale.

Broșura se distribuie gratuit și va putea fi găsită în fiecare centru de informare și promovare turistică din județul Bacău, la hoteluri și pensiuni, cât și la târgurile de turism din țară și străinătate.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail promovare@turism-bacau.ro, precum și prin intermediul site-ului www.turism-bacau.ro și a paginii de Facebook https://www.facebook.com/turismbacau2016/.

 

 

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri