La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe D.C. 169C, în localitatea Valea Seacă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că o minoră de 8 ani, care traversa strada prin dreptul indicatorului “trecere pentru pietoni” a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea.

Minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 09.30 polițiștii au depistat conducătorul auto implicat în accidentul rutier, un tânăr de 25 de ani, din comuna Pârjol.

Polițiștii au stabilit că acesta după producerea evenimentului și-a continuat deplasarea până în municipiul Bacău, intoducând vehiculul implicat în accident în hala societății la care era angajat.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ