30 aprilie 2024
ActualitateStrada si parcare noua in cartierul Aviatorilor

Strada si parcare noua in cartierul Aviatorilor

Strada cu sens unic din cartierul Aviatorilor va fi largita si amenajata cu o serie de parcari noi. Asa arata, cel putin la nivel declarativ, unul din cele mai indraznete proiecte gandite de Ioan Tarca, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 51.

“Aceste proiect l-am abordat inca de pe vremea cand era viceprimar Mihai Sustac.

Intre timp el a demisionat, insa, eu n-am renuntat la idee. Suntem in discutii cu noua conducere a municipalitatii si cu un potential constructor si avem in vedere refacerea trotuarelor si construirea unor parcari ecologice pe spatiul dintre blocuri si trotuar.



Soseaua care traverseaza cartierul de la blocul nr. 16 pana la numarul 30 este ingusta, iar soferii parcheaza pe trotuare in lipsa unor parcari amenajate. Asa ca m-am gandit sa redam utilitatea acestei strazi, in conditiile in care circulatia in cartierul Aviatorilor este ingreunata din cauza aglomeratiei de la Serviciul Judetean de Evidenta a Persoanei Bacau, care functioneaza in zona.

Daca proiectul nostru va primi finantarea necesara, se va circula in conditii decente in zona. Intentionam astfel ca odata cu inceperea lucrarilor sa amenajam strada, sa construim trotuare si parcari ecologice pentru ca spatiul ne-o permite”, declara Ioan Tarca, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 51.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri