30 aprilie 2024
EvenimentNoutate la salonul Belle Marie: Aparatul care elimina celulita

Noutate la salonul Belle Marie: Aparatul care elimina celulita

Salonul Belle Marie din Bacau are de câteva zile o noua arma de lupta impotriva celulitei: un aparat care remodeleaza corpul in numai câteva sedinte.

VelaSmooth utilizeaza tehnologia Elos ce a revoluţionat piaţa estetica, fiind prima si singura solutie ce combina patru tehnologii: energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si mobilizarea mecanica profunda.

“Sunt necesare doua sedinte pe saptamâna minimum trei sau patru saptamâni, depinde unde dorim sa ajungem. Asta in perioada de atac. Pentru perioada de intretinere se recomanda o sedinta pe saptamâna sau la doua saptamâni, pentru ca procesele de imbatrânire a pielii si celulita nu se opresc niciodata”, spune medicul Andreea Lungu.



Aparatul este recomandat si pentru persoanele care se confrunta cu un exces de piele: persoanele care au slabit sau mamicile imediat dupa sarcina.

“Daca vrem rezultate, trebuie mentinut si un stil de viata sanatos, care ar ajuta foarte mult. Nu e vorba de o dieta, ci de stil de viata, cu exercitii si o grija in alimentatie”, a mai spus medicul Andreea Lungu.

Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanta tenului, nu are efecte secundare si nu implica niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabila, atenuata de utilizarea rolelor mecanice, astfel incât clientii se pot intoarce la activitatile de zi cu zi imediat dupa terminarea sedintei de tratament.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri