19 mai 2024
ActualitateDespartirea de adolescenta

Despartirea de adolescenta

Si elevii a sase clase ale Colegiului ,,Ion Borcea” si-au luat bun ramas, joi, de la viata de licean. Am vazut, in cadrul unei impresionante festivitati pe care au gestionat-o dirigintii Carmen Zaharia, Daniela Mihai, Sebastian Andrei, Adina Calugaru, Mihai Bulete si Ionica Constantin, lacrimi chiar si in ochii unora care au cunoscut, in cei patru ani, si deliciile chiulului.

Urcând pe scena, in robe superbe, toti au primit diplome de absolventi. Apoi, cei mai bine clasati au primit premii in carti, diplome speciale si medalii. Un moment special al festivitatii l-a constituit acordarea medaliilor si diplomelor de excelenta sefilor de promotie: Stefania Cristina Colbu si Maria Munteanu. In emotionantele lor cuvinte, acestea au picurat regretul despartirii de viata de licean, dar si optimismul despre care cred ca le va inunda viitorul.

A urmat apoi mult-asteptata parada a absolventilor, pe strazile din centrul orasului. Comunitatea buhuseana a asistat emotionata la acest eveniment. Spre seara, la Runc, liceenii au participat la ultima lor petrecere de adolescenti.



A fost o seara de vis. Un vis in care s-a strecurat si regretul despartirii de adolescenta. Vine bacalaureatul… video, vine admiterea… Dar câte nu vin?…

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri