30 aprilie 2024
SportTir cu arcul/ Trofeul Unirii: Ierarhie rasturnata

Tir cu arcul/ Trofeul Unirii: Ierarhie rasturnata

Iasiul a gazduit la finalul saptamânii trecute Trofeul Unirii la tir cu arcul, competitie care a contat si ca prima etapa a Campionatului National Indoor. Destinata seniorilor si juniorilor, intrecerea s-a desfasurat la Sala “Gradinari” si a evidentiat ascensiunea arcasilor bacauani.

La seniori, Marius Vlad (CS Arena 2011) a ocupat locul intâi la Divizia BareBow, imbunatatindu-si considerabil rezultatul din editia precedenta, care-i adusese o clasare pe pozitia a cincea.

Intrecerea cadetelor a propus o disputa intre cele trei bacauance de la CSM Bacau 2010, Maria Vlad, Adina Mihalache si Ilinca Litcanu pe de o parte si Teodora Cârdeiu (CSS Radauti) de cealalta parte si s-a finalizat cu o rasturnare de ierarhie.



Dupa mai multe emotii declansate de scoruri egale si “sageti decisive”, etapa a fost câstigata de Ilinca Litcanu, urmata, in ordine, de Teodora Cârdeiu, Adina Mihalacge si Maria Vlad. De notat ca in calificari (2×18 tinta FITA 40 tripla), atât Adina Mihalache, cât si Maria Vlad si-au batut recordurile personale.

In perioada 28 februarie- 2 martie, Bacaul va gazdui Nationalele de Juniori 2 -3 si Cadeti.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri