17 mai 2024
HomeSportMedalii băcăuane

Atletism/ CN U20 Indoor

Medalii băcăuane

Prima zi a Campionatelor Naționale U20 de atletism în sală, de la București, a adus mai multe medalii cluburilor din județul Bacău. Singurele rezultate „100% băcăuane” au fost obținute de cele două atlete pregătite de Cristi Nemțeanu la SCM Bacău: Adnana Vrânceanu și Ștefania Zediu.

La triplusalt, Adnana s-a laureat vice-campioană națională cu un rezultat ce a măsurat 12, 65 m, în timp ce la 400 m, Ștefi a reușit un record personal în sală, 57”23 secunde, care i-a asigurat argintul. În rest, la 60 m feminin, Cosmina Balaban (LPS Brăila/ CSM Onești) a cucerit aurul cu timpul de 7.,73 secunde, pe treapta a treia a podiumului regăsindu-se o altă atletă pe care CSM Onești o are sub formă de dublă legitimare, în cazul de față cu CS Vâlcea 1924: Alexandra Uță, cu rezultatul de 7,79.



În proba de săritură în înălțime, moldoveanul de la CSM Onești, Platon Țacu s-a plasat pe primul loc, cu 2,04m, în timp ce la 60 m masculin, dubla legitimare cu LPS Brăila a mai adus CSM Onești o medalie, de data aceasta de bronz, prin Darius Techiu, cu 7,05 secunde.

Alte titluri
Alte titluri

Micii fermieri vor fi taxați suplimentar pentru transportul produselor agricole

Începând cu 1 iulie, micii fermieri din România vor...

VIDEO: Santierul nodului rutier Mogoșești de pe Autostrada A7

Filmare aeriană a șantierului nodului rutier Mogoșești, de pe...

Sfaturi utile de la jandarmii băcauani

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău vor...

Cum se obține atestatul de întreprindere socialã

Luna mai este luna promovării economiei sociale şi este...

Ultimele știri