30 aprilie 2024

Karate/ CM SKDUN: Știința Bacău a dat din nou lovitura la Mondiale

HomeSportKarate/ CM SKDUN: Știința Bacău a dat din nou lovitura la Mondiale

25 de medalii au adus României sportivii băcăuani antrenați de Adrian Loghin

Karate/ CM SKDUN: Știința Bacău a dat din nou lovitura la Mondiale

O nouă ediție a Campionatului Mondial SKDUN, o nouă reușită pentru karateka băcăuani antrenați de Adrian Loghin la CS Știința. Cei opt sportivi de la Știința convocați sub tricolor cu ocazia Mondialelor desfășurate zilele trecute, la Karlovy Vary, în Cehia au adus României nu mai puțin de 25 de medalii. Cele mai multe, 12, au fost de aur, bilanțul fiind completat cu 11 titluri de vice-campioni mondiali și cu două medalii de bronz. „A fost o competiție cu adevărat foarte puternică, la Karlovy Vary fiind prezenți 900 de sportivi reprezentând 28 de țări de pe patru continente. Bucuria noastră cea mai mare este că, în ciuda concurenței tehnice extrem de ridicate, toți cei opt sportivi ai Științei au urcat pe podiumul de premiere”, a declarat sensei Adrian Loghin, care speră ca și ultima competiție din 2021, Naționalel SKDUN pe echipe din 19 noiembrie să-I găsească pe băcăuani în prim-plan.

Rezultatele CS Știința la Campionatul Mondial SKDUN de la Karlovy-Vary

Radu Todiraș: locul 1 la kata individual seniori, locul 1 la kata echipa masculin seniori, locul 1 la kata echipe mixt seniori.



Andra Novițchi: locul 2 kata individual senioare, locul 1 la kata echipe mixt seniori, locul 1 la kata echipe fete senioare.

Bianca Dumitru: locul 2 la kata individual tineret, locul 1 la kumite individual ippon tineret, locul 1 la kumite individual sanbon tineret, locul 2 la kata echipe mixt juniori, locul 2 la kumite echipe fete juniori, locul 1 la kumite echipe fete senioare, locul 1 la kumite echipe mixt senioare.

Cristian Mihai: locul 2 la kata echipe băieți  juniori, locul 2 la kata echipe mixt juniori.

Luca Cracea: locul 2 la kumite individual sanbon juniori, locul 1 la kumite echipe băieți juniori, locul 3 la kumite echipe mixt juniori.

Mădălin Ciubăr: locul 2 la kata echipe băieți juniori, locul 2 la kata echipe mixt juniori.

Isabela Lamdeș: locul 2 la kata echipe feminin senioare, locul 1 la kumite individual sanbon shobu -58 senioare, locul 1 la kumite echipe feminin senioare, locul 2 la kumite echipe mixt seniori.

Adrian Loghin: locul 3 la kumite echipe masculin veterani +40 ani open.

 

Alte titluri
Alte titluri

Ziua Independenței Naționale a României la Centrul de Cultură „George Apostu”

Pentru a celebra un moment semnificativ din istoria națională...

Autostrada Brașov-Bacău primește un nou început: S-a desemnat câștigătorul pentru Studiul de Fezabilitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat astăzi un important...

VIDEO: Lotul 2 Focșani – Bacău al Autostrăzii A7

O perspectiva aeriană captivantă a celui mai recent progres...

Ultimele știri