30 aprilie 2024
ActualitateUMB Spedition a reluat lucrul pe șantiere

UMB Spedition a reluat lucrul pe șantiere

Compania UMB Spedition, patronată de omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu a reluat activitatea pe tronsoanele de drum pe care le avea în execuție. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Conform EvZ, lucrătorii și utilajele companiei au revenit la lucru. Potrivit purtătorului de cuvânt al CNAIR, a fost reluată activitatea pe secțiunile Nădășelu – Mihăiești, în lungime de 16,80 km și pe Mihăești – Zimbor, în lungime de 13,26 km.

Alin Șerbănescu a precizat că UMB Spedition nu a oprit lucrările și pe alte tronsoane de drum pe care le are în execuție. El a enumerat lucrările pe care firma lui Dorinel Umbrărescu le execută la acest moment, dar și pe cele pe care le are în proiectare.



UMB Spedițion desfășoară lucrări pe drumurile expres DX Craiova – Pitești, pe tronsonul Piatra Olt – Valea Mare, în lungime de 21,35 km; pe tronsonul 3 Valea Mare – Colonești în lungime de 31,75 km și pe DX Brăila – Galați, în lungime de 10,77 km.

De asemenea, UMB Spedition, a mai precizat purtătorul de cuvânt Alin Șerbănescu, are în derulare mai multe contracte de proiectare. Acestea sunt pentru tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului de 13,26 km; A0 Nord, loturile 2 (19 km) și 4 (4,47 km); DX Craiova –Pitești, tronsonul 4 (Colonești – Oarja – Pitești) – 31,82 km; VO Galați în lungime de 33,6 km.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri