30 aprilie 2024
SportHandbal masculin/ Liga Zimbrilor: CSM Bacău își reia antrenamentele

Handbal masculin/ Liga Zimbrilor: CSM Bacău își reia antrenamentele

Reluarea pregătirilor va avea loc azi, la ora 18.00, la Sala Sporturilor, sub conducerea lui Sandu Iacob

Prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău dă astăzi startul pregătirilor în vederea sezonului ce va debuta pe 27 august. „CSMeii” vor aborda noua stagiune cu un efectiv modificat, achizițiile, în număr de șapte, fiind de natură să fortifice gruparea antrenată de Sandu Iacob. Pe lista noutăților se află portarii Ștefan Grigoraș (care a mai evoluat la Bacău în perioada Știința MD și care anul trecut a jucat la Suceava) și Richie Freiwald (revenit după împrumtul la Turda) și jucătorii de câmp Bogdan Ivășchescu (UCB Târgu-Jiu), Oleksii Ganchev (Pernskie Medvev), Vasile Dobrincu, (CSM Alexandria) Aliaksei Ushal (Grundfos Tatabanya) și Eduard Belchite (CSM Reșița).

Ei se vor adăuga handbaliștilor rămași din sezonul trecut: George Costea, Laurențiu Bălăceanu, frații Gabriel și Mihai Bujor, Teo Coric, Florin Dospinescu, Andrei Cozma, Bahdan Serhel și Ionuț Rotaru, acesta din urmă prelungindu-și, recent, înțelegerea cu gruparea băcăuană. Ieri, era așteptat să-și prelungească acordul cu „CSMeii” și Murariu, în timp ce Stănică a solicitat un timp de gândire legat de permanența la CSM Bacău. La polul opus, băcăuanii nu-i vor mai avea în efectiv pe Vlad Rusu, Bobo Iordachi, Răducu Tamaș și Rareș Păunică.



Doința noastră a fost de a ne întări, astfel încât să putem ridica ștacheta”, a declarat antrenorul Sandu Iacob. La primul antrenament al verii programat azi, la ora 18.00, la Sala Sporturilor, tehnicianul băcăuan va conta pe lotul complet, minus Ushal, care, din motive legate de viză, va sosi în Bacău la finallul lunii.

În perioada 5-7 august, CSM Bacău va găzdui obișnuitul turneu de casă la care sunt așteptate Steaua, CSM Vaslui și HC Buzău 2012, pe 12 și 13 august este programată o „dublă” cu CSU din Suceava, pentru ca în perioada 19-20 august, cu o săptămână înainte de debutul de campionat, ontra Odorheiului, pe teren propriu, băcăuanii să participe la un turneu la Buzău.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri