30 aprilie 2024
ActualitateJandarmii băcăuani au donat sânge

Jandarmii băcăuani au donat sânge

Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru care în această dimineață mai mulți jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău s-au alăturat campaniei de donare de sânge “Speranţă pentru viaţă! Donează sânge! “, organizată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română.

„Am donat sânge pentru cei care astăzi sunt în suferință. Este un gest omenesc și voluntar, dincolo de natura serviciului prin care venim zilnic în sprijinul cetățenilor. Este vorba de puterea exemplului. Cel mai de preț cadou pe care îl poți oferi cuiva este chiar viața, donând sânge!”, a spus inspectorul șef colonel Luca Adrian.

„Pentru că propriul exemplu are cea mai mare putere motivațională, transmitem îndemnul nostru tuturor cetățenilor, colegilor sau prietenilor, pentru a merge și a dona sânge. Este un mod de-al nostru de a fi alături de oameni!”, a precizat locotenent-colonel Antohe Andrei.



Jandarmii băcăuani nu sunt la prima acţiune de acest gen, unii dintre aceştia fiind în evidenţa centrului ca donatori permanenţi; mai mult de atât, au existat situaţii în care jandarmii au ajutat colegi din unitate sau din alte unităţi care, datorită unor probleme medicale, aveau nevoie imediată de sânge.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri