30 aprilie 2024
ContrasensUltrascurte

Ultrascurte

* Se pregătesc Diviziile Internaționale ale USR pentru Afganistan. În afară de Regimentul Trotinete Blindate, de care știe lumea, se caută voluntari pentru Batalionul 2 Șobolani de Gardă, pentru trei companii de aruncătoare de pamperși, cinci detașamente speciale de intervenție în camerele cu voturi, o Divizie de Petiții Online și câteva batalioane de infanterie nemotorizata protestantă. Plutoanele de hăulituri sunt deja complete.

* Din Codul Bunelor Maniere: «Nu se apelează oamenii la telefon înainte de 10 dimineața, între orele 13-17 și după ora 21, cu excepția celor apropiați, cărora le șțiți programul. O convorbire convențională nu trebuie să depășească 5 minute!» Cu excepția cui?! Nu, bre, nu există excepții!

* Vine Dionisie cu o față de om chinuit de idei:
– Bă, tu ai văzut ceva la scandalul cu premierul?
– Ce să văd?
– Că toată lumea a rămas mască?…
– Și asta înseamnă că…
– Că i-a prins nepregățiți pe toți. Că nucleara nu vine de unde credem noi că vine.
– Adică?
– Adică nu e de la aliați, nu e de la dușmani, nu e de la servicii.
– Și de la cine?
– Când ai eliminat imposibilul, tot ceea ce rămâne, oricât de improbabil ar părea, trebuie să fie adevărul. Chinezii au fost.

* Dionisie: «Pentru cine se întreabă de ce Cîțu a ajuns premier deși a făcut pârnaie în State, să-și amintească de cazul diplomei de studii a lui VV. Bă, în România contează cine-ți traduce și legalizează actele, fie ele diplome de absolvire sau sentințe».

* Pașaportul sanitar cunoaște un succes maxim în Franța, unde restaurantele și terasele sunt dezolant de goale, cetățenii fie ei vaccinați sau nu refuzând să-și mai cheltuiască banii în aceste stabilimente.

* Ziceați că trotineta e ecologică? Ia să calculăm câtă benzină se prăpădește când o mașină trebuie să frâneze brusc la trecerea de pietoni pentru că i-a apărut în față un trotinetist care traversează strada în șa, deși ar fi fost obligat de lege să o facă ‘per pedes’. Este că se pierde bunătate de impuls obținut prin arderea benzinei și este că acel impuls trebuie obținut cu o nouă cantitate de benzină arsă? Asta în versiunea pozitivă în care reușești să-l ferești pe trotinetist…

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri