30 aprilie 2024
ActualitateFestivalul Științelor-ediția a V-a, la VIVARIU

Festivalul Științelor-ediția a V-a, la VIVARIU

Proiectul cultural „Festivalul Științelor”, ediția a V-a, eveniment organizat de Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea” Bacău, se desfăşoară la subunitatea Vivariu. Activitățile propuse publicului se vor desfășura zilnic, în perioada 15 – 18 iunie 2021.

Atelierul de lucru organizat are tema „Arhitecţii Naturii – Cuiburi” și va cuprinde observații asupra cuiburilor naturale ale păsărilor, precum și informații cu privire la forma, mărimea și materiale de construcție necesare pentru realizarea cuiburilor artificiale.

Participarea publicului la atelierul de lucru se va face numai pe bază de programare, iar activitățile din cadrul workshop-ului se vor desfășura pe baza programărilor la numărul de telefon: 0234/535564 – Vivariu. Taxa de participare: 5,00 lei/persoană/zi.Participanții la activități vor putea vizita și expozițiile deschise la Vivariu.



Accesul vizitatorilor se va face restricționat, conform reglementărilor în vigoare pe perioada stării de alertă, dat fiind contextul generat de prezenta virusului SARS-CoV-2. Pentru a avea acces, persoanele trebuie să aibă temperatura sub 37,3 °C.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri