30 aprilie 2024
Zona zeroEu știuFALKEN EUROALL SEASON AS210

FALKEN EUROALL SEASON AS210

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și anvelopa FALKEN.

Cu o experiență de mai bine de un secol în industria anvelopelor, grupul japonez Sumitomo Rubber Industries, clasat în prezent pe locul 5 în topul primiilor 10 producători de anvelope pe plan mondial, lansează în anul 1983 brand-ul FALKEN în Japonia. Bucurându-se de un real success, în anul 1988 are loc lansarea mărcii pe piața europeană, strategie care a ajutat la creșterea notorietății brandului și la dezvoltarea sa pe plan internațional.



Anvelopele performante sunt rulate frecvent în etapele cursei de anduranță de 24 de ore de la Nurburgring. FALKEN are la activ mai bine de 20 de ani consecutivi de când ia parte la cursa de anduranță de 24 de ore desfășurată la Nurburgring, aspect care a ajutat la dezvoltarea tehnologiilor inovatoare prezente in modelele de vârf ale mărcii.

Printre cele mai recunoscute modele ale mărcii se numără și anvelopa de vară ZIEX ZE-914 ECORUN.


 

Gama Ziex a fost proiectată pentru a oferi un nivel optim de aderență, o rezistență minimă la rulare, favorizând astfel un consum redus de carburant și un zgomot redus la rulare.

Modelul Falken Ziex ZE914 ECORUN face parte din gama de echipări originale pentru modelul Audi Q3 cu dimensiunea 215/65R17 99V.

Design-ul asimetric al benzii de rulare, înglobează 5 blocuri solide, de forme diferite, dispuse pe întreaga circumferință a benzii de rulare. Acestea au rolul de a asigura un nivel crescut de aderență la viteze mari. În același timp, canelurile generoase prezente între aceste blocuri continue, elimină eficient apa de pe suprafața benzii, oferind șoferului un plus de siguranță atunci când rulează pe carosabil ud.

Umerii exteriori proeminenți, conectați printr-un bloc neîntrerupt, aduc un plus de rigiditate porțiunii laterale aferente benzii, aspect ce îmbunătățește stabilitatea în viraje și facilitează un răspuns prompt al direcției.

Aceste aspecte au făcut din Ziex ZE914 EC un model favorit în testele desfășurate de puplicațiile de renume din domeniu precum: Auto Bild, AMS si ARBO, anvelopa FALKEN reușind astfel să obțină numeroase distincții.

 

Modelul Ziex ZE914 EC este disponibil într-o gamă largă de douăzeci și două de dimensiuni pentru jante de la 16 inch, până la 18 inch.

 

 

FALKEN – 5 ani garanție

Clienții care aleg Falken vor beneficia acum de asigurarea suplimentară a unei garanții de cinci ani la toată gama de anvelope destinate autoturismelor de pasageri, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și camioane. Această garanție extensivă acoperă chiar și anvelopele Falken OE montate în fabrică.

Descoperă întreaga gamă de anvelope FALKEN direct pe www.janta.ro

Încearcă experiența JANTA.RO – cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru vară cu roti complete, jante din aliaj, jante din otel sau anvelope de vara.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri